Liza

Hey hallo!

Mijn naam is Liza, 21 jaar oud, kom uit Haarlem, geboren in Maastricht samen met mijn tweelingbroer en woon samen met mijn lieve vriend Robbin. Ik vind het superleuk om nieuwe plekken te verkennen, kan niet zonder wijn, make-up, sporten (vooral hardlopen) en ben koningin van ongefundeerde stress.

Ik ben meetyourskin.nl begonnen omdat ik een andere opleiding volgde die ik af moest maken om uiteindelijk huidtherapie te kunnen gaan studeren Zo bleef ik gemotiveerd om mijn opleiding af te ronden. Dit is mij gelukt en ga in september 2017 beginnen aan de studie huidtherapie!

Al zo lang ik kan herinneren ben ik bezig met mijn huid. Voornamelijk mijn gezicht. Al vanaf jongs af aan heb ik last van acne en probeer ik mijn huid conditie te verbeteren. Wie jaloers wordt op een slank, fit lichaam word ik jaloers van een mooie stralende huid. Ik ben geen expert maar deel mijn persoonlijke ervaringen over mijn huid. Ik vind het interessant om te lezen wat andere gebruiken en proberen. Je kan op meetyourskin.nl artikelen gaan vinden over, gezichtsbehandelingen, reviews, ervaringen o.a. over antibiotica en Roacutanne etc.

Lees ook: Ik en mijn acne 

Ik vind een blog beginnen super spannend maar hey, onder het motto: Doe wat je leuk vindt! Mijn doel is om een betere conditie van mijn huid te creëren en die ook te behouden.

Liefs, Liza