Garnier Micellaire reinigingsgel

Mijn micellaire water was op van Garnier en zag in het schap dat ze een nieuw product hadden uitgebracht! Na even snel de ingrediëntenlijst te hebben gescant, liep ik de winkel uit met een nieuwe michellaire reinigingsgel. Ik werd zo enthousiast, een goede reiniger voor maar €5,49.

Het is een gel formule wat fijn aan voelt op de huid. De gel schuimt een klein beetje op. Na het afdrogen voelt je huid zacht aan en niet trekkerig. Ik kreeg wel een het gevoel alsof ik iets van chloor op mijn gezicht smeerde. Het ruikt een beetje naar het zwembad! Ik denk dat het komt doordat het een gel formule is, vroeger (kom ik weer met mijn vroeger) gebruikte ik een gel reiniger van La roche posay wat ook zo rook.

Zo te zien zitten er bijna geen irriterende stoffen (wel sles, wat de huid kan uitdrogen) in en de lijst is ook heel kort. Ik vind zo’n gel reiniger het fijnst tijdens het douche.

Mijn huid voelt zacht aan en niet trekkerig. Ik ben ik hier ontzettend blij mee! Een betaalbare reinigingsgel wat zijn werk doet. Een korte review maar ik kan er niks anders van maken. Ik ben enthousiast, hopelijk jij ook.

Ga jij de Garnier Micellaire reinigingsgel aanschaffen? 

LFS, Liza

 

2 Comment

  1. Ik heb deze laatst ook gescoord, zo fijn spul!

    1. Liza says: Beantwoorden

      Fijn hé! En heel betaalbaar ook.

Geef een reactie