Mijn geschiedenis met acne

Al zo lang ik kan herinneren was ik altijd degene met puistjes. Al mijn vriendinnetjes hadden mooie gave huidjes en ik had altijd wel iets zitten. Ik kan mij niet meer voor de geest halen wanneer ik een egale huid heb gehad. Er is zelfs een schoolfoto van mij als kleuter met een puist op mijn voorhoofd. Yep That’s me.

Na de typische anti-acne producten uit de drogisterij te hebben geprobeerd. Dat mijn acne alleen maar erger maakte. Ging ik samen met mijn moeder naar de schoonheid’s specialist. Hiervoor kreeg ik een middeltje mee. Dit smeerde ik trouw iedere ochtend en avond op mijn gezicht. Door dit elke avond op mijn gezicht te smeren heeft het er voor gezorgd dat ik tot de dag van vandaag twee keer per dag trouw mijn gezicht reinig.

Maar hoe graag ik van mijn pukkeltjes af wilde komen. Weg gingen die niet. Hierdoor ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in gezichtsverzorging en heb ik tientallen producten geprobeerd. Hup daar ging ik weer samen met mijn moeder naar de huisarts. Crèmes, antibiotica, een speciaal dieet, de huidtherapeut en tot slot Roacutanne. Dit zorgde er allemaal niet voor dat mijn acne compleet verdween.

Ik wil niet al te dramatisch worden, Maar zoals je leest ben ik er veel mee bezig. Godzijdank voor make up. Op deze blog wil ik mijn persoonlijke ervaringen delen over producten en behandelingen.

Liefs, Liza