Wie ben ik?

Hey hallo,

Mijn naam is Liza, Ik ben 20 jaar oud kom uit Haarlem, geboren in Maastricht en woon sinds kort samen met mijn vriend Robbin in Alphen a/d Rijn. Ik vind het leuk om nieuwe plekken te verkennen, kan niet zonder rode wijn, make-up, hardlopen en ben koningin van ongefundeerde stress. Momenteel volg ik een opleiding als Grafisch Vormgever. Na deze opleiding ben ik van plan om de studie huidtherapie te studeren. De hele reden dat ik deze blog ben begonnen.

Huidtherapie

Al zo lang ik kan herinneren ben ik bezig met mijn huid. Voornamelijk mijn gezicht. Ik raak niet uitgepraat en uitgelezen over alles wat met onze huiden te maken heeft. Wie jaloers wordt op een slank lichaam, word ik jaloers van een mooie stralende huid. Ik ben geen expert maar deel mijn persoonlijke ervaringen over mijn huid in de hoop jullie daarmee te helpen. Je kan op deze blog artikelen gaan vinden over: gezichtsbehandelingen, cremes, Roacutanne, antibiotica.

Ik vind het wel spannend om een blog te gaan beginnen. Maar hey, onder het motto: Doe wat je leuk vindt! Mijn doel is om een betere conditie van mijn huid te creëren en die ook te behouden.

LFS, Liza