Update van mijn gezicht

Ik had jullie beloofd een update te geven hoe mijn huid er op dit moment uitziet. Ik gebruik de gel nu een paar weken en ben er erg enthousiast over.

Mijn huid wordt niet meer droog en trekkerig van de gel maar voel hooguit een beetje gevoelig. Soms sla ik een dagje over. Je ziet veel hyperpigmentatie (post inflammatoire hyperpigmentatie) Daardoor lijkt mijn huid nog erg onrustig maar ik mag toch wel met zekerheid zeggen dat mijn wangen bijna opgeklaard zijn.

Ik moet wel toegeven dat mijn voeding momenteel niet optimaal is. Door de feestdagen ben ik aardig los gegaan met de oliebollen en kerstkransjes. Dit kan invloed hebben op je gezicht want je krijgt veel geraffineerde suikers binnen. Maar ondanks dat ben ik helemaal tevreden!

Voorlopig gebruik ik de benzac gel nog wel eventjes.

Liefs,

Liza

 

Geef een reactie