Hannah cell active, review

Na dagen twijfelen of ik dit product echt wilde aanschaffen. Ik ben soms echt een twijfelkont! Besloot ik de gok te wagen. Ik had nog nooit van zo’n soort product gehoord en het klonk erg interessant. Ik heb het over de Hannah Cell Active gel. In mijn vorige bericht kon je lezen wat de Cell Active precies inhield. Deze heb ik uiteindelijk 3 weken getest en deel ik vandaag mijn mening.

Ik zal nog even kort uitleggen wat de Cell active nou precies doet. Zoals de naam al verklapt zorgt het product ervoor dat de huid doorbloed raakt. Door de hoge doorbloeding word je huid verbeterd en zullen problemen verdwijnen. Zoals acne maar ook een doffe en schilferige huid word er mooier van.

En inderdaad de eerste keer dat ik de Cell Active gebruikte werd mijn huid rood en gloeide helemaal. Ik vond het eigenlijk wel een fijn gevoel hebben. Normaal als je huid prikkelt is dat geen goed teken maar bij de Cell Active hoort het.

Elke avond voor het slapen bracht ik de Cell Active aan en masseerde ik het in mijn huid tot mijn gezicht begon te prikkelen. Na de de derde avond werd het prikkelende gevoel minder. Ik bleef de créme inmasseren maar het prikkelde gevoel verdween. Mijn huid werd erger en kreeg een explosie aan puistjes op mijn linkerwang. Ik begon te twijfelen. Wil ik dit wel doorzetten. Straks word mijn geizcht weer heel erg. (Het was eindelijk een beetje gekalmeerd). Dus ik hield een pauze van 2 dagen om mijn gezicht tot rust te laten komen.

Misschien dat het hoorde want je celproductie word geactiveerd waardoor er puistjes omhoog kwamen. Beetje het zelfde idee als roacutanne waar ik ook ervaring mee heb. Dat weet ik dus niet zeker. Maar die stop van 2 dagen deed veel goeds voor mijn huid.

Mijn gezicht is sinds lange tijd echt op zijn best. Zoals je ziet heb ik heel veel last van hyperpigmentatie waardoor mijn huid nog heel onrustig oogt. Super eng vind ik het om mijn blote billen gezicht zo op internet te zetten. En dan ook nog in goede kwaliteit..

De linker foto is genomen na ongeveer een week de Cell Active gebruikt te hebben. De tweede foto is na 2.5 week. Hier heb ik net de créme aangebracht zodat je kan zien hoe rood je kan worden ervan!

Ik heb geen goede foto’s toen mijn huid op zijn ergst was door de créme i.v.m. school/half 6 opstaan en een aardige slechte camerakwaliteit van mijn telefoon. Ik loop een beetje achter. 😉 Maar zoals je dus ziet op de eerste foto is mijn gezicht daar nog aardig ”geirriteerd”. Dat was nog van de eerdere explosie.

De verpakking is trouwens onwijs mooi. Het straalt echt luxe uit en is leuk om op je wastafel te zetten! Het is een pompflacon wat hygiënisch werkt.

Wat vind ik nou precies van de Cell active?

Je hebt echt het gevoel dat er wat met je huid gebeurd. Ik blijf het zeker nog gebruiken want mijn gezicht is er flink van opgeknapt! De Hannah Cell Active kost €42 euro en heb ik gekocht bij de online webshop hethannahhuis.

Liefs, Liza

 

One thought on “Hannah cell active, review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *