Een nieuw begin.

Ik weet het, ik loop een beetje laks te doen. Mijn planning stond zo dat ik elke maandag een artikel online had staan. Maar er zijn een paar factoren die ervoor gezorgd hebben dat dit niet gebeurde. Na een maand intensief oefenen voor mijn examens kwamen die er aan. Mevrouw was ook nog eens ziek geworden de dag voor het examen dus het was nog even spannend of ik het wel ging halen. Maar Hooray! Na 1 bijstelling had ik alle onderdelen gehaald en kon mijn geluk niet op. Naja ik ben niet rond gaan bellen want ik wilde dit z.s.m. afgesloten hebben om door te gaan naar het volgende avontuur. Hier zijn er al minstens 3 maanden voorbij en geen artikel was geschreven. Maar ik heb het 1 en ander op de planning staan spannend!

Mijnblankehuid krijgt een nieuwe naam! Samen met mijn lieve vriendin die (ook) grafisch vormgever is (en het veel beter kan dan ik) zijn we samen druk aan het brainstormen. Nieuwe lay-out, nieuwe naam, nieuwe planning en nieuwe artikelen. Ik ben positief! Hierdoor lijden mijn artikelen wel. De laatste die online staat is alweer een maand geleden. Het is tijd dat ik productiever word! Ik heb vaak dat de dag voorbij is en niks heb uitgevoerd! Na een week ben je het uitslapen ook wel zat..

Dus ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik en tot binnenkort!

 

LFS, Liza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *